Börja med hockey – när säsongen startar

Möjligen berör rubriken inte dig men kanske dina barn. Men visst, har du spelat tidigare så gäller rubriken även dig. Det är lätt att skaffa det som behövs för att komma igång och spela ishockey. Det finns utmärkta butiker på internet som har fullt sortiment med allt du behöver för att komma ut på isen. Sedan kan det vara så att du är väldigt intresserad av hockey och stöttar något lag. För dig finns det även kläder med hockeyanknytning.

Nu är det barmark som gäller

Just nu för stunden finns det ingen is att träna på. Då blir det barmarksträning som gäller. Den kan ju se lite olika ut men den behöver inte ske på marken utan kan ske i vattnet. Under sommaren ges det många möjligheter att träna i vatten. Det kan vara simning, men även vattenlekar med dina barn kan trötta ut dig och ge dig motion.

Supporterklubbar ger support

Vill du stödja någon idrottsklubb så brukar det inte vara svårt. Det större klubbarna har ofta någon form av supporterklubb. Där brukar det finnas saker att köpa vilket ger klubben ett litet tillskott i kassan. Samtidigt visar du samhörighet med idrottsklubben då du bär deras kläder med klubbmärke. Perfekt om du eller ditt barn börjar träna för något lag.